QUIQ ENERGY – en ny generation blandt energidrikke

Nyt og friskere alternativ

QUIQ ENERGY er et nyt og friskere alternativ til de eksisterende energidrikke. QUIQ ENERGY er med sin friske smag specielt udviklet til dem, som har brug for et ekstra skud energi, men som ikke ønsker at fylde kroppen med kemi og tilsætningsstoffer. QUIQ ENERGY indeholder 33 cl og er dermed blandt de største i klassen.

Fantastisk smag

QUIQ ENERGY indeholder hele 50 % naturlig frugtjuice – herunder juice fra granatæble. QUIQ ENERGY får hermed sin helt egen indbydende og friske smag, som er svær at sammenligne med noget andet.
 

En sund energidrik baseret på naturens egne eksklusive råvarer

QUIQ ENERGY er en naturlig energidrik. Til fremstillingen er alene anvendt naturlige råvarer uden tilsætning af kunstige tilsætningsstoffer. Drikken får sin indbydende farve fra gulerod og solbær og indeholder ingen yderligere farvestoffer.
 

Naturlig energi

Energien i QUIQ ENERGY kommer dels fra frugten og dels fra naturlig koffein og guarana. Denne kombination sikrer en længerevarende energi og ikke bare et sukkerchok.

Om IN2ZYM

IN2ZYM er en dansk virksomhed med speciale i produkter målrettet en sund og aktiv livsstil. Virksomhedens mission har fra starten været at tilbyde produkter med en unik sammensætning og et højt niveau af sikkerhed for kvalitet.